Kozmetika

Testi učinkovitosti gospodinjskih izdelkov in izdelkov za osebno nego

Odobravanje izdelka potencialnih kupcev je pomemben vir informacij o izdelku. S pomočjo ocene učinkovitosti, ki jo zagotovijo potencialni kupci, se lahko določi, ali izdelek izpolnjuje svoje lastnosti in namen uporabe.

 

S testiranjem izvemo, kako se ljudje odzivajo na delovanje izdelka, na primer glede učinkovitosti odstranjevanja madežev ali enostavnosti uporabe. Ponujamo analizo bodisi enega samega izdelka ali analizo izdelka v primerjavi s konkurenčnim vodilnim izdelkom na trgu. Rezultati testa so večinoma numerične vrednosti, podprte s statistično analizo.

 

Imamo obsežno bazo potencialnih preizkuševalcev, zato omogočamo pravilen izbor udeležencev v raziskavi glede na pogostost uporabe določenih izdelkov, starost, spol ali socialno-ekonomski razred.

 

V sodobno in dobro opremljenih objektih za testiranje zagotavljamo najrazličnejše standardizirane in nadzorovane storitve. Prednost testiranja v laboratoriju je natančno spremljanje pogojev ocenjevanja glede na pogostost in trajanje uporabe, standarde onesnaževanja in okoljske pogoje (površina, temperatura in vlažnost sobe).

 

Ponujamo naslednje teste:

 

  • test domače uporabe
  • test domače uporabe po metodi ECOLABEL
  • test učinkovitosti odstranjevanja madežev z bombažnih in občutljivih tkanin
  • test učinkovitosti zaščite pred razbarvanjem tkanin
  • test učinkovitosti detergentov za pomivanje posode in ojačevalcev